SPECIFICATIONS
After Warranty Service: Video technical support
Battery Included: Yes
Brand Name: NONE
Certification: CE
Condition: New
Feature: High Efficiency
High-concerned chemical: None
Marketing Type: New Product 2020
Material: Stainless steel 304
Model: QD-210
Origin: Mainland China
Output (kg/h): 250-300kg/h
Power (KW): 7.5kw
Product name: Animal feed making machine pellet
Size: 85*35*91cm
Type: Farm animals
Voltage: 220V/380V
Warranty of core components: 1 Year
Year: 2020
core components: Motor
dimension(l*w*h): 85*35*91cm
machinery test report: Provided
place of origin: Henan, China
power(w): 7.5kw
type: General machinery
video outgoing-inspection: Provided
voltage: 220V/380V
warranty: 1 year
weight: 180 KG
Please note that
1. The link price is for reference only, and the specific cost will
be calculated based on your destination port.
Please contact us for more product details and pricing
2. We can ship to you by sea!!!
3.DDP delivery to door, please leave a message or Whatsapp
+86 199 3996 1819
Chicken feed pellet machine/1-3t Animal feed pellet machine set/Animal feed making machine pellet
Application:
This animal feed pelleter can turn a lot of materials into grains, such as corn, weeds, straw, wood chips, peanut shells, minced meat dog food, etc., so it can be used in chicken farms, pig farms, cattle farms and other farms
Features :
1. Our millstones have many diameters, and different diameters suit different animals
2. 2mm millstone is suitable for aquaculture animals, such as shrimp, small fish, crabs, young birds
3. 3MM millstone is suitable for aquaculture, young chickens, young ducks, young rabbits, young peacocks, young aquatic products, etc.
4. 4MM millstone is suitable for breeding, chickens, ducks, fish, rabbits, pigeons, peacock birds, etc.
5. 5MM millstone is suitable for breeding pigs, horses, cattle, sheep, dogs and other domestic animals
Advantages :
1. wide range of application
2. There are many kinds of particles that can be produced
3. Widen the outlet
Technical Parameter:
Model |
Power (KW) |
Size(CM) |
||
75 |
80-100 |
80*30*75 |
||
85 |
4 |
150-120 |
80*30*80 |
|
95 |
4.5 |
180-250 |
83*30*85 |
|
260 |
11 |
300-400 |
1080*20*1040 |
|
280 |
15 |
500 |
1080*20*1040 |
|
350 |
51 |
900-1100 |
1250*550*1300 |
|
800 |
30 |
1050-2000 |
1500*610*1800 |














Question 1: What are your advantages compared with your competitors?
Answer:
With rich industry experience and strict Product Quality Control systems, we provide:
1). Stable and reliable product at reasonable price
2). Good customer service: Fast response to any inquiry or question
3). On-time delivery.
Question 2: Are you manufacturer?
Answer: Yes, we are manufacturer with more than 10 years' experience.
Question 3: What are your Price Terms?
Answer: Price can be based on FOB, CFR, or CIF, etc.
Question 4: What are your Payment Terms?
Answer: Payment shall be made by T/T, L/C, or D/P, etc., it varies considerably according to the region that you are in.
Question 5: What's your Minimum Order Quantity?
Answer: Any order quantity is warmly welcomed.
Question 6: Do you have English Manual for each machinery?
Answer: Yes. The instruction manual,the test report and other Data Sheets related shall be provided by us.
Question 7: Can I print my Logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 8: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 9: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: Please informed us once the breakdown occurs. During warranty period, if breakdown occurs, we shall respond in time after receiving the notification of the buyer. We shall handle failure over the telephone/ fax or arrange relevant personnel to the site according to the buyer’s requirements.
Question 10: What are your modes of transportation?
Answer: Courier service, Air transport, Sea Transport.
Question 11: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
| Default Title |
Default Title |
|---|
Your Custom field here
Frequently ask questions
This theme is designed to support a wide range of furniture, including living room, bedroom, kitchen, office, and outdoor furniture.
Yes, the theme is fully responsive and optimized for all devices, including desktops, tablets, and mobile phones.
Absolutely. You can easily adjust colors, fonts, and layout elements through the theme settings to match your brand’s style.
Yes, the theme includes a built-in currency converter to accommodate international customers.
Yes, the theme includes advanced filtering options, allowing customers to filter by furniture type, color, material, and price.
Yes, you can add a blog to share design tips, furniture care instructions, and other content to engage with customers.
The theme supports product reviews, helping customers share feedback and build trust in your products.
Yes, the theme has sections tailored for furniture, such as room setups, furniture collections, and featured products.
Social media integration is supported, allowing you to showcase your furniture collections through an Instagram feed or social links.
This theme is compatible with all Shopify-supported payment gateways, ensuring smooth transactions for your customers.
